Fiskepaket - naturligt fiske på gädda och abborre

Ta med kompisarna eller familjen på ett par avkopplande dagar med fiske, och njut av ledighet och natur.

Nära riksväg 35, tre mil sydost om Linköping och en mil från Åtvidaberg är gården Björkekrog belägen.
Inom gångavstånd från huset finns sjön Örbågen med bra abborre- och gäddfiske. Vid sjön finns roddbåt, brygga, bad, dass och trädgårdsmöbel, som ni har för er själva.
En kilometer från Björkekrog finns den större sjön Ören med erkänt bra fiske. Här har Björkekrog en tyngre båt med en 55 lbs elmotor. I Björkekrog tillämpar vi etiskt bra fiske, dvs. man tar inte upp mer fisk än vad som kan ätas för dagen. Resterande, oskadd fisk släpps i sjön igen.

Boendet i mangårdsbyggnaden är charmigt och enkelt, och det ligger i enskilt läge på en kulle. Huset har el och vatten inne, och dass ute. Huset är fördelat på tre rum och kök på nedervåningen. Två av rummen används som sovrum och det tredje rummet är ett stort sällskapsrum med extrabäddar och öppen spis. I köket finns kylskåp, mikro, spis, porslin och kaffebryggare.
På övervåningen finns ytterliggare rum med bäddar.
Ute finns en mindre veranda, och i trädgården  finns utemöbler och grill.


STORA FISKEPAKETET ( fiske i båda sjöarna ) innehåller två övernattningar, period: maj - juni, september - oktober. Fiskekort, båt, flytväst, boende och sängkläder ingår. Städning och fiskeutrustning ingår ej.
Pris: 1-3 personer: 3 800 kr / grupp, därefter + 600 kr/ytterligare person.
Prisexempel för 5 personer: 1000 kr / person.

 

LILLA FISKEPAKETET  med fiske endast i Örbågen,  passar bra för familjen och nybörjare. Paketet innehåller två övernattningar, period: maj - juni, september - oktober. Fiskekort, båt, flytväst, boende och sängkläder ingår. Städning och fiskeutrustning ingår ej.
Pris: 1-3 personer: 3 200 kr / grupp / familj ( två vuxna + barn under 16 år ) därefter + 500 kr/ytterligare person.
Prisexempel 5 personer; 840 kr / person.

Vid fakturering till företag är alla angivna priser exklusive moms.
Hör gärna av er om ni har andra önskemål och frågor.

Välkomna till Björkekrog!

bjorkekrog@live.se